Obiective Turistice in Salaj, Zalau și Boghis

Descoperă activități și obiective turistice în stațiunea Băile Boghiș. Apoi vom călători în mai tot județul Sălaj și vom descoperi monumente falnice, în timp ce ne relaxăm în peisaje mirifice!

Țara noastră este plină de bijuterii istorice, monumente naturale și alte elemente turistice de o fascinație copleșitoare. 

Zona Transilvaniei reprezintă o parte a țării care găzduiește un segment din aceste “diamante” turistice iar pe parcursul acestui articol vom dezvălui gradual, cele mai populare dintre acestea. 

Vom descrie elementele unice ale satului Boghiș și împrejurimile acestuia și de asemenea vom călători în timp prin Zalău și prin toată Țara Silvaniei. Aceste locuri au fost populate încă din perioada neoliticului, existând descoperiri arheologice de pe teritoriul Zalăului care confirmă existența umană, încă de acum cca. 6500 de ani în urmă. 

Vei afla informații utile despre locații din vestul țării, vei descoperi obiectivele turistice din oraș, vei cădea pe gânduri când vei afla despre “Grădina Zmeilor” și vei afla de ce această locație este cunoscută și ca Țara Silvaniei

Obiectivele turistice din Băile Boghis și împrejurimile acesteia, sunt echivalentul unui vis nespus de frumos, pentru o vacanță în România.

Boghiș este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Sălaj, Transilvania, România.

Calea principală de acces este Zalău – Crasna – Nușfalau – Boghiș DJ191C / DJ191D, distanța fiind de 39 km, iar ca timp aprox. 46 min. Drumul județean traversează satul Boghiș pe o lungime de 5 km și face legătura între localitățile Nușfalău și Ciucea. Localitatea Boghiș este unită cu localitatea Iaz printr-un drum comunal asfaltat a cărui lungime este de 2,5 km.

Satul Boghis a fost atestat documentar pentru prima oară în anul 1214, sub numele de villa Bogus. Alte atestări documentare au fost făcute în anii 1285 (poss. Bagus), 1332 (sacerdos de Batus), 1341 (Bugus), 1471 (Bagos), 1553 (Bagoos), 1850 (Bagos, Bogis), 1854 (Bagos, Bogiş), 1913 (Szilagybagos), 1930 (Boghiş).

Etimologia numelui localităţii este corelată cu antroponimul Bogdan.

Complexul turistic David

Este situat chiar la intrarea în stațiunea balneară Băile Boghiș, pe partea stângă a DN191. Poți profita de ofertele speciale ale sezonului și poți face rezervarea direct pe website-ul lor, având un calendar de rezervări profesional. 

Stațiunea balneară Băile Boghiș, se află la doar câteva minute de Complexul turistic David și vei avea oportunitatea de a descoperi puterea și proprietățile acestor ape miraculoase. Stațiunea cu apă termală Băile Boghiș este dotată cu tot ce ai nevoie pentru un sejur complet.

Complex Turistic David Salaj Zalau Obiective Turistice de vizitat

Vino la complexul nostru și descoperă frumusețile Țării Silvaniei!

Stațiunea Băile Boghiș este recunoscută pentru apele cu proprietăți de vindecare încă din cele mai vechi timpuri. Deși s-a presupus de mult că există apă termală la Boghiș, primele foraje au fost efectuate abia în 1971. Apa cu conținut de sulf, bicarbonați și natriu iese de la adâncimea de 400m la temperatura de 42C . 

Primul bazin de ape termale Băile Boghiș a fost construit în 1971. Ulterior a fost completat cu încă două în 1975 iar bazinul acoperit și băile în vană au fost finalizate în 1976. Aceste ape au creat popularitatea zonei Boghiș România. 

Experiența de cazare Băile este incomparabilă, oferind elemente unice acestei părți a țării (comuna Boghiș, județul Sălaj, municipiul Zalău).

Întreagă zona Boghiș, care se află pe Valea Barcăului, este de o frumusețe și o autenticitate ieșite din tipar. Modul de dezvoltare al zonei pe parcursul istoriei, este completat de lucrări de artă ale naturii și monumente istorice diversificate. Porolissum, regăsită la Complexul Arheologic Porolissum, a fost construit drept fortăreață, cu scopul de a bloca trecerea dinspre Munții Carpați spre Dacia Porolissensis, de către împăratul Traian. 

Cascada Vadu Crișului se află într-un cadru natural deosebit de pitoresc din Munții Pădurea Craiului, pe malul stâng al Crișului Repede, aproape de intrarea în peștera Vadu Crișului. Se află la mai puțin de o oră de condus și vei putea vedea una dintre cele mai frumoase cascade din România. 

Opțiuni de agrement și activități – Boghiș

Există numeroase opțiuni de agrement în fascinanta zonă de pe Valea Barcăului. Reprezintă un paradis pentru cei cărora le plac drumețiile și să descopere locuri noi, parcă încă neatinse de om. 

Te poți relaxa cu tratamente specifice locului sau de ce nu, poți descoperi noi pasiuni care să-ți aducă satisfacție și relaxare.

1. Apele termominerale – Băile Boghiș 

În fiecare instanță când călătorim și mergem în locuri uneori noi, uneori familiare, căutam în principal un singur lucru și anume relaxare.

Băile termale sunt o metodă foarte bună de destindere. Lăsând stresul cotidian la oparte pentru câteva momente, te poți bucura de efectele benefice ale acestor ape cu proprietăți de vindecare și te poți întoarce acasă, încărcat pozitiv și pregătit pentru noile provocări zilnice. 

Stațiunea balneoclimaterică Băile Boghiș reprezintă un punct de atracție important în această zonă. Vei rămâne plăcut surprins să descoperi o stațiune care se ridică la standarde europene. Personalul este foarte amabil, mâncarea este gustoasă, camerele sunt curate și comode, iar apa curată, caldă. Ștrandul este foarte bine întreținut și există foarte multe spații verzi în care să te odihnești la umbră.

Atunci când vei decide să mergi în această locație din vestul țării, te vei putea caza la Complexul turistic David, aflandu-se la doar 5 minute de faimoasele băi

Descoperă natura și nu mai căuta cazare în Boghiș! De asta ne ocupăm noi! 

2. Muzeul Satului “Bodea Ligia” din localitatea Iaz, comuna Plopiș (sau Casa fetei de la Iaz)

Pentru cei încântați de conceptul drumețiilor, una dintre cele mai interesante este cea până în comuna Plopiș. Parcurgerea celor câțiva kilometri până la destinație, vor fi de o încântare maximă, având oportunitatea de a vedea căsuțe și gospodării realizate în stilul transilvănean.

De asemenea, vor fi și peisaje superbe, dar te încurajez să saluți sătenii și cu siguranță vei avea parte de surprize plăcute. 

Ajungând la “Casa fetei de la Iaz” vei descoperi o parte a amprentei rurale sălăjene, în care valorile satului sunt păstrate aproape de forma lor autentică. 

Dragostea pentru bunica sa și dorința de a îngriji lucrurile moștenite de la dânsa au determinat-o pe Ligia Bodea să colecționeze obiecte vechi, cu însemnătate deosebită. 

Descoperă o adevărată oază de folclor!

Lidia Bodea a păstrat și a îmbogățit casa moștenită de la bunica sa. Din dragoste pentru aceasta și dorința de a îngriji lucrurile pe care le-a primit, a început să colecționeze obiecte vechi, cu însemnătate deosebită, creând un muzeu unic și de basm. Ea a transformat casa veche într-o adevărată oază de folclor și artă populară. 

Autenticitatea și dedicarea ei pentru moștenirea culturală străbună, cât și povestea din spatele acestui muzeu, sunt fascinante. Pentru a ilustra exact mesajul pe care îl transmite generațiilor viitoare, muzeul are sediul într-o casă rustică.

3. Ruinele cetății medievale de la Subcetate, comuna Valcău

Tot din categoria drumeții, o alta pe care încurajez să o parcurgi când te vei afla în zonă, este către comuna Valcău de Sus.

Aici vei găsi o cetate care a fost construită pe vârful unui munte din lanțul muntos Munții Plopișului cu vedere către satele din împrejur. Cetatea avea menirea să supervizeze împrejmuirile împotrivă eventualului atac al barbarilor, dar în același timp constituia refugiu pentru localnici.

Scoate bicicleta afară și pregătește-te de cea mai tare experiență! 

Cetatea Valcău a fost construită probabil în a doua jumătate a secolului al XIII-lea, după marea invazie tătară din 1241. Aceasta a jucat și un rol important în luptele interne dintre nobilii feudali, în urma cărora a intrat în posesia familiei Bánffy.

După foarte multe evenimente istorice care s-au întâmplat și au pus cetatea la mari încercări, de abia în anul 1716 se mai încearcă refacerea cetății, fără nici un rezultat. 

La 10 ianuarie 1718, în cadrul unei adunări a Solnocului de Mijloc, se ia hotărârea să contribuie și orașul Zalău la refacerea cetății Valcău, cu materiale (roabe, șine de fier și praf de pușcă) și cu 30 de oameni. Toate încercările se soldează cu eșecuri, cetatea nu se mai reface după atacurile turcești repetate din anul 1665. (sursa Wikipedia) 

Conform legendelor, se spune că ar fi existat un tunel de legătură între cetate și cetatea din Simleu-Silvaniei.

Drumețiile îți îmbunătățesc condiția fizică, iar în funcție de traseu, într-o oră poți arde până la 500 de calorii. Te vei simți mai fericit, vei fi captivat de peisajele din jurul tău și vei ajunge acasă cu suveniruri fascinante, găsite chiar de tine, în natură. 

4. Plimbări cu ATV-ul 

Pentru cei care doresc și puțină adrenalină în sejurul lor, recomand o plimbare cu ATV-ul pe Valea Barcăului

Complexul David este mai mult decât o casă de oaspeți sau o unitate de cazare, oferind celor care îl vizitează peste 1 hectar de spațiu verde și plimbări cu ATV-ul. 

Vei avea plăcerea să întâlnești și diverse animale, precum căprioare, alături de o diversitate de păsări. 

Mereu ți-ai dorit și totuși nu ai făcut o plimbare cu ATV-ul! 

5. Pescuit 

Cei care apreciază mai mult natura și sunt fani ai pescuitului se pot delecta la o partidă de pescuit, în apropiere la mai puțin de 5 km.

Fisherman with rod fishing on the lake at dawn

“Balta Mea” din Nușfalău este o zonă populară pentru acest sport și aici se organizează concursuri de pescuit frecvente cu premii atrăgătoare sponsorizate. 

În această locație, poți avea parte de o partidă de pescuit liniștită, relaxantă și mai ales reușită. 

La lacul Vârşolţ în judeţul Sălaj, localitatea Crasna, poți avea parte de o diversitate mai mare. Se află la aproximativ 15 km de Complex David și vei regăsi specii precum crap, caras, amur, biban și știucă.

Obiective turistice în Zalău și în Sălaj 

Descoperă Țara Silvaniei

Vom trece în listă cele mai fascinante opere realizate de natură și cele mai captivante lucrări făcute de oameni de-a lungul timpului. 

Întreaga zonă a Sălajului este bogată în obiective turistice diverse, așteptând să fie descoperite și să-ți spună o poveste. 

Când îți vei pregăti următorul sejur, sunt sigur că vei lua în considerare cel puțin o parte din aceste monumente și te vei întoarce acasă fascinat, plin de povestiri pentru prieteni și cu gândul la următoarea ieșire în această zonă. 

1. Șimleu Silvaniei

Șimleu Silvaniei este un oraș din județul Sălaj care merită vizitat și este încărcat de istorie. Aici veți putea admira ruinele unui castel medieval care a aparținut familiei nobiliare Bathory, ce datează din secolul al XVI-lea.

Ruinele cetății Báthory constituie un interesant reprezentant al arhitecturii renascentiste din Transilvania. Deși în zilele noastre este într-o condiție degradată, castelul păstrează pavilionul porții, două turnuri, un bastion și o parte din zidurile de apărare. 

Cetatea a fost locul în care s-a născut Ștefan Bathory, principe al Transilvaniei și unul din cei mai importanți regi ai Poloniei, despre care legendele spun că a ucis un balaur nu cu forța brațelor, ci cu cea a minții, drept pentru care pe blazonul familiei stau 3 colți. Detaliile misterului despre cum inteligența a înfrânt forța brută, le vei afla atunci cand vei vizita aceasta locație. 

Muzeul Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord se afla tot în Șimleu Silvaniei. 

Sinagoga a fost construită în anul 1876 și în prezent este transformată în primul Muzeu Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord. 

Mihaela Gross, avand funcția de secretar al Asociației Memoriale „Hebraica” din Nușfalău, a colaborat cu arhitectul Adam Aaron Wapniak, originar din Brooklyn. Împreună au realizat un proiect de restaurare a sinagogii abandonate după o vizită făcută aici în anul 2003.

Pentru câteva momente, te poți întoarce în timp și poți afla lucruri foarte interesante despre vremurile și comunitățile de odinioară. În vechiul templu, se află fotografii, hărţi, mărturii ale supravieţuitorilor Holocaustului, documente vechi, dar şi obiecte de cult specifice unei sinagogi.

Biserica romano-catolică din Șimleu Silvaniei reprezintă un alt punct de interes atunci când ajungi în această locație. Un lucru inedit este reprezentat de faptul că are o ușă din 1532 iar interiorul și arhitectura acesteia te vor captiva.  

2. Cetatea Almașului

Cetatea Almașului de lângă satul Almașu, Sălaj, a fost construită între anii 1247-1278. Aceasta a fost ridicată ca una dintre cele mai vechi și mai puternice cetăți medievale din Transilvania.

Ruinelele rămase sunt înscrise în lista monumentelor istorice din județul Sălaj și reprezintă un pivot al istoriei locale. Cu siguranță merită vizitate când te vei afla prin zonă și vei afla lucruri inedite despre familiile care au deținut cetatea. 

Tot în localitatea Almaș se mai pot vedea și o parte din ruinele Castelului Csáky care a fost construit la începutul secolului XIX și a aparținut familiei Csáky. 

3. Grădina Zmeilor

Grădina Zmeilor este o rezervație naturală de tip geologic și peisagistic. Aici natura și-a lăsat amprenta într-un mod inedit, creând mai multe structuri care creează emoție încă de la prima vedere. 

Impresionează prin abrupturile sale, grupurile de stânci singuratice cu forme ciudate și neregulate, formate în urma eroziunii produse de diverse fenomene meteorologice. 

În legendele localnicilor, aceste stânci sculptate, au devenit de-a lungul timpului, personaje fantastice. Astfel că vei putea întâlni personaje precum Fata Cătanii, Zmeul și Zmeoaica, Moșu, Călugării, Căpitanul, Acul Cleopatrei, Soldații, Eva, Dorobanțul, Degețelul și Sfinxul

Este situată la aproximativ 10 kilometri de orașul Jibou, în satul Gălgău Almașului. 

Grădina Zmeilor este una dintre cele mai frumoase și mai interesante rezervații naturale din Transilvania și anual este vizitată de foarte mulți turiști atât din țară cât și din afara acesteia. 

Fă cunoștință cu personaje locale legendare precum Zmeul și Zmeoaica, Acul Cleopatrei și Sfinxul!

4. Grădina Botanică „Vasile Fati” Jibou

Trebuie să recunosc că atunci când am descoperit prima dată existența acestei grădini, primul gând a fost că mă aflu într-o altă lume. Fiind fascinat de natură și frumusețea ei, această grădină botanică aduce elemente unice în diversitatea sa. Modul în care a fost realizată și îngrijită, ține de detaliu, pasiune și culoare. 

O zi petrecută în Grădina Botanică „Vasile Fati” echivalează cu o călătorie în jurul Pământului.  Vei descoperi mii de specii de plante de pe toate meridianele lumii. Vei fi cucerit de splendoarea grădinii japoneze, explorați jungla amazoniană și pădurile tropicale, scufundați-vă în adâncul mării și al oceanului, admirați vestigiile vechiului parc din jurul castelului medieval – fostă reședință a Baronului Wesselenyi și deveniți mai bogat în cunoștințe din domeniul botanic.

Există un complex de acvarii și mai multe parcuri exterioare între care se remarcă două grădini japoneze, o grădină romană și o grădină ornamentală.

Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Sălaj. Odată ce ai ajuns aici, nu vei mai dori să pleci! 

5. Comuna Hida

Comuna Hida și satele care aparțin de ea reprezintă un cufăr de bogații turistice. Aflându-se în județul Sălaj, această comună găzduiește o sumedenie de obiective turistice pe care merită să le treci pe lista ta de călătorii. 

Comuna Hida are în componenţă şapte sate: Hida, satul care este şi reşedinţa comunei, Baica, Miluani, Racâş, Sânpetru Almaşului, Stupini şi Trestia. 

Aici poți vizita rezervația naturală „Poiana cu narcise” unde poți admira varietatea de copaci și flori – unele dintre ele foarte rare – care cresc aici. Dar, de asemenea tot în această comună poți admira și Stânca Dracului (Râcaș), un monument al naturii care este format din mai multe straturi de gresii și care, datorită procesului de eroziune, au luat forma unei ciuperci.

Alte obiective turistice, devenite monumente istorice, aflate în raza administrativă a comunei Hida sunt: Conacul Hatfaludy din Hida (sec. XIX), Conacul Morca din Hida (sec. XIX), Casa Hatfaludy din Hida (1921), Școala de arte și meserii (sec. XX), Casa parohială din Hida (1910), Biserica de zid „Sf. Arhangheli” din Miluani (XVI) precum și cinci bisericuțe din lemn ce datează din secolele XVII-XIX.

6. Mănăstirea Strâmba

Mănăstirea Strâmba din satul Păduriș, comuna Hida, este unul dintre cele mai vechi şi mai cunoscute ansambluri monahale din judeţul Sălaj. 

Mănăstirea Strâmba a jucat un rol major în cultura românească a secolelor XVIII – XIX. În această locație funcționa una dintre primele școli românești din țara noastră, călugării care slujeau aici fiind în același timp şi promotori ai ideilor Școlii Ardelene.

Un punct de reper pentru cei care vin la mănăstire îl constituie icoana „Maica Domnului cu pruncul-dulcele sărut”. Potrivit tradiției, această icoană face parte din seria de icoane pictate în secolul al XVIII-lea de preotul Luca din Iclod.

Turismul religios reprezintă un segment foarte important al acestei zone și anual, aici vin tot mai mulți credincioși sau turiști curioși de această latură culturală. 

Descoperă minunile realizate în cadrul acestui lăcaș religios unic! 

7. Complexul Arheologic Porolissum

După cum menționam la începutul acestui articol, vei rămâne copleșit când vei afla informații despre această minunată fortăreață, construită de împăratul Traian. Acesta a construit această fortăreață cu scopul de a bloca trecerea dinspre Munții Carpați spre Dacia Porolissensis.

În acele vremuri aici începea unul dintre cele mai lungi drumuri care duceau la Roma!

Complexul arheologic, cunoscut și drept Castrul roman Porolissum, se află în localitatea Moigrad-Porolissum, județul Sălaj și este unul dintre cele mai mari și cele mai bine păstrate situri arheologice romane din țara noastră.

Vei putea vedea o construcție romană impunătoare și vei putea retrăi viața unuia dintre ei, pentru câteva momente. În cadrul complexului, încă se pot observa o parte din ruinele fortificației militare și civile, printre care se numără turnuri de apărare, băi publice, templu, amfiteatru, drumuri pietruite şi case de locuit.

Anual , poți trăi experiența unică, de a retrăi istoria, prin cel mai important festival de reconstituire istorică antică din România, Porolissum Fest!

8. Rezervația Izvoarele Barcăului

Izvoarele Barcăului este una dintre cele mai spectaculoase rezervații naturale din România. Rezervația peisagistică Tusa-Barcău, pe numele ei întreg, este localizată în Țara Silvaniei, situată în partea de sud-vest a județului Sălaj, la granița cu județele Cluj și Bihor.

Pentru pasionații de drumeții, această locație reprezintă cadrul ideal pentru conectare cu natura și meditație. 

În apropierea rezervației pot și vizitate și câteva obiective turistice precum: biserici de lemn devenite monumente istorice, muzee (Muzeul din Cizer și Casa memorială a lui Octavian Goga din Ciucea) sau arii naturale (Vârful Măgura Priei sau Păstrăvăria din Tușa).

Se află la o distanță de 30 de minute cu mașina față de Complex turistic David și reprezintă o locație minunată pentru activități în natură sau un picnic cu familia. 

Locația, liniștea și ambiantul complexului nostru redefinesc ospitalitatea! Vino la noi și convinge-te!

9. Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău

Fă o călătorie în timp și redescoperă secvențe de istorie, viață cotidiană din vremuri apuse, obiceiuri și tradiții locale. Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău te transpune din Neolitic până în epoca modernă și contemporană. 

Există un ghid special al muzeului și de asemenea vei întâlni proiecția virtuală a împăratului roman Marcus Aurelius Antonius. Există o serie de exponate în mărime naturală care sunt unice în lume și atrag turiști numeroși anual. 

Vei avea oportunitatea de a trăi momente importante din istoria locală, mai ales că întreagă zonă cuprinde enorm de multe capitole de istorie, încă din cele mai vechi perioade. 

Muzeul se mândrește a fi unul de secol XXI și au îmbinat tradiția cu noile tehnologii pentru a promova și prezenta patrimoniul, istoria, tradițiile și valorile acestor locuri.

Vei descoperi conceptul ”Clio High Tech” ce propune o incursiune în istorie prin tehnologii actuale (realitate virtuală – VR, realitate augmentată – AR, modelări 3D). 

Muzeul se află pe Strada Unirii 9, Zalău, Sălaj și este deschis de Marți până Duminică, între orele 9:00 – 17:00. 

10. Casa memorială Iuliu Maniu – Bădăcin

Casa memorială „Iuliu Maniu” se află în localitatea Bădăcin din județul Sălaj. 

Casa în care a copilărit celebrul politician român trebuie menționată pe lista obiectivelor turistice din județ. Aceasta a fost construită în anul 1890 de către tatăl acestuia, Ioan Maniu și apoi extinsă de Iuliu Maniu și soția sa, Clara.

În cursul reabilitării imobilului a fost pusă în valoare o placă de piatră romană realizată în anul 213, cu ocazia vizitei întreprinse de împăratul Caracalla în Dacia. Placa respectivă, încastrată în zidăria casei, a fost primită cadou de Iuliu Maniu de la sătenii din Moigrad, care o găsiseră. Celelalte două plăci de piatră identice se află la muzeul de istorie din Zalău.

Descoperă lucruri inedite din viața celebrului politician român Iuliu Maniu! 

În final … 

Dacă aveai dubii în legătură cu petrecerea concediului în aceste zone ale Transilvaniei și în stațiunea cu apa termala Boghiș Băi, sunt sigur că acestea s-au evaporat. 

Fie că este vorba de concediu sau doar vrei să vizitezi locuri autentice și peisaje de basm, zona nordică a țării este plină de aventuri și locuri memorabile. 

Aceste frumoase sate din regiunea Transilvăneană, oferă atât de multe încât merită să revii gradual, ca să poți bifa toate elementele turistice și atracțiile de top.

Odată ajuns în Boghiș Salaj vei descoperi peisaje frumoase și autenticitate. Când îți vei plănui sejurul în această stațiune turistică din municipiul Zalău, nu căuta pe internet “hoteluri din Boghiș” pentru că aici e o zona rustică, definită de natură și liniște. 

Băile termale Boghiș se află la doar câteva minute de complexul David și este una dintre cele mai populare stațiuni balneoclimaterice, nemaiavand nevoie de cabinete medicale și săli pentru kinetoterapie, fizioterapie și poți trata și răni post traumatice. 

Încearcă și tu tratamentele stațiunii Boghiș! 

Complex Turistic David este o locație care îmbină foarte multe elemente și completează armonios sejurul. De la camere cu terasă proprie, la un spațiu variat și vast de joacă pentru copii și până la noua piscină, care arată superb. Există și un foișor împreună cu loc pentru BBQ sau ceaun, acest complex fiind locul favorit atunci când cineva caută cazare Boghiș.

Pe pagina principală vei găsi orice informație îți va fi necesară, inclusiv o listă de activități pe care le poți face cu cei dragi, oferte cazare dar și un calendar de rezervări performant, care te va ajuta să faci totul în doar câteva momente. 

Complex Turistic David oferă parcare gratuită tuturor celor cazați în această locație. Parcarea este supravegheată video pentru a asigura o siguranță optimă pe durata petrecută la cazare Boghiș. 

Aeroportul Internaţional Satu Mare se află la o distanță de 1 oră și 7 min cu mașina.

Puteți verifica online pe website-ul complexului sau să sunați pentru informații despre ofertele speciale.

Există vizitatori care vin din toate părțile țării pentru a se delecta în această locație subestimată. Am avut plăcerea să întâlnesc oameni dragi din Curtea de Argeș, Târgu Mureș, Brașov, Valea Prahovei, Iași sau Odorheiu Secuiesc.

Dacă ai orice întrebare sau o curiozitate legată de unul sau mai multe din elementele oferite de Complexul Turistic David, Boghiș Băi, contactează-ne la ________ 

Ședere plăcută!

Lasă un comentariu